2410284261 ΒΟΛΟΥ 132, Λάρισα psistarieslarissa@gmail.com
 
 
 
 
ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ | Σόμπες - Είδη Θέρμανσης Λάρισα Θεσσαλίας
Σόμπες - Αξεσουάρ - Καύσιμα


στο κατάστημα μας Θεσσαλική Λευκοσιδηρουργία στην Οδό Βόλου 132, θα βρείτε ποικιλία από ξυλόσομπες, σόμπες πέλλετ, σόμπες πετρελαίου διάφορα αναλώσιμα και είδη θέρμανσης όπως και καύσιμο πέλλετ και κάρβουνα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς...
 
 
 
 
 
 
ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ
Επαναφέρετε τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με μία ξυλόσομπα σύγχρονης κατασκευής και με υψηλές αποδόσεις ταυτόχρονα. Οι ξυλόσομπες αποτελούν μια διαχρονική λύση για την θέρμανση του χώρου σας προσφέροντας υψηλή θέρμανση και οικονομία σε σχέση με άλλα είδη θέρμανσης.
 
 
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ
Μία επίσης αξιόπιστη αλλά και οικονομική λύση, είναι οι σόμπες πέλλετ, τις οποίες θα βρείτε στο κατάστημα μας μέσα από μια μεγάλη γκάμα και σχεδιασμό για να επιλέξετε ώστε να δώσετε στον χώρο σας υψηλές θερμοκρασίες ελάχιστο κόστος.
 
 
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Μια επίσης πολύ οικονομική επιλογή για να θερμάνετε τους χώρους που επιθυμείτε είναι οι σόμπες πετρελαίου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τις υψηλές θερμικές αποδόσεις που διαθέτουν.
 
 
 
 
 
 
 
ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Βρείτε στην Θεσσαλική Λευκοσιδηρουργική φιάλες υγραερίου από κορυφαίες εταιρείες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
ΕΙΔΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Στην επιχείρηση μας θα βρείτε επίσης είδη υγραερίου όπως επιτραπέζιες εστίες και διάφορα ανταλλακτικά ψησταριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ
Στην επιχείρηση μας μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για το τζάκι σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα και σχέδια για να επιλέξετε πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ & ΕΙΔΗ BBQ
Επισκεφτείτε τον χώρο μας και κάντε δικά σας τα εργαλεία που θέλετε για το ιδανικό ψήσιμο με την οικογένεια και τους φίλους. Βρείτε ψησταριές, είδη για ψήσιμο κάρβουνα και πολλά ακόμα.
 
 
ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΕΛΛΕΤ
Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε καμινάδες και αεραγωγούς ορθογωνικής ή κυκλικής διατομής, για εγκαταστάσεις εξαερισμού και κλιματισμού. 
 
 
ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Διαθέτουμε ξυλοκάρβουνα υψηλής ποιότητας και απόδοσης για να κάνετε το ψήσιμο των ονείρων σας.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ρωτήστε τους ειδικούς
Στο κατάστημα μας θα βρείτε έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή με το είδος θέρμανσης που θέλετε να επιλέξετε.
 

Τοποθέτηση
Η επιχείρηση Θεσσαλική Λευκοσιδηρουργία συνεργάζεται με εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο, αν θέλετε, μπορεί να τοποθετήσει τις σόμπες στο χώρο όπου εσείς θα υποδείξετε.
 

Εξυπηρετούμε
Έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε την σόμπα που θα επιλέξετε να αγοράσετε από εμάς στον χώρο σας εξυπηρετώντας την Λάρισα αλλά και ολόκληρο το νομό Λαρίσης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να ρωτήσετε οτιδήποτε αναφορικά με τα προϊόντα μας ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα για να δείτε και να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές στην Λάρισα...