2410284261 ΒΟΛΟΥ 132, Λάρισα psistarieslarissa@gmail.com

 

 

 

 
 
 

ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ"
Σόμπες - Είδη Θέρμανσης Λάρισα Θεσσαλίας


Η Θεσσαλική Λευκοσιδηρουργία, με υπεύθυνο τον κ. Γαμβρούλη Γεώργιο, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με την εμπορία ειδών θέρμανσης, σομπών αλλά και καυσίμων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ποικιλία ειδών θέρμανσης όπως σόμπες ξύλου, σόμπες πέλλετ και σόμπες πετρελαίου, αναλώσιμα για το τζάκι και το bbq όπως και είδη αλλά και φιάλες υγραερίου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε πολύ οικονομικές τιμές και με άμεση παράδοση.

Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα όπως και οι στενοί συνεργάτες μας οι οποίες αναλαμβάνουν υπεύθυνα μετά από επιθυμία σας την εγκατάσταση της σόμπας που επιθυμείτε από το κατάστημα μας. 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε και θέλετε να επιλύσετε είτε για το νοικοκυριό είτε για κάποιον επαγγελματικό χώρο. Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις θέρμανσης στην Λάρισα και σε ολόκληρη την Θεσσαλία. 

Επισκεφτείτε τον χώρο μας στην οδό Βόλου 132 και διαλέξετε την σόμπα πετρελαίου, την σόμπά πέλλετ, την παραδοσιακή σόμπα ξύλου ή ένα από τα εκατοντάδες προϊόντα μας σε είδη υγραερίου, θέρμανσης και αναλώσιμα για τζάκι και ψησταριές και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
 
 
   
   
   
   
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
    την ποικιλία στις σόμπες
    την μεγάλη γκάμα στα είδη θέρμανσης
    την ποικιλία σε αναλώσιμα που διαθέτουμε
    τις οικονομικές τιμές
   
   
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
 2410284261 - 6934862113
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς...
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να ρωτήσετε οτιδήποτε αναφορικά με τα προϊόντα μας ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα για να δείτε και να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές στην Λάρισα...